Rólam

Hobbiból valódi szenvedély

Berinszki Nikolett vagyok cukrász, torta designer.

Sok évvel ezelőtt nagyon gyakran tették fel a kérdést: “ Mi leszel, ha nagy leszel?” A válasz pedig nagyon gyakran változott. Kevés ember mondhatja el magáról a mai világban, hogy olyan munkát végez, amit szeretettel csinál. Nos, az én fő irányvonalam mindig is ez volt. Megtalálni azt, ami miatt reggel szívesen kelek fel, amiben örömömet lelem, amiben kihívást látok, amit szeretve teszek minden egyes nap.

Egészen kislány koromtól kezdve szerettem a konyhában sürögni édesanyám mellett.

Nagyon büszke voltam, mikor 15 évesen már önállóan sütöttem meg életem első tortáit. Talán akkoriban kezdett kialakulni bennem a szakma iránti szeretet. Az évek során mindez egyre csak erősödött, folyton tanulni akartam, új ötleteket, recepteket kipróbálni, különböző technikákat megismerni és elsajátítani.

Hosszú időbe telt, mire világossá vált, hogy a legnagyobb szenvedélyem, a hobbim, az egyben lehet a munkám is. Nem kétség, hogy a felismerés után egy hosszú és rögös út vette kezdetét. Sok lemondás, energia, idő és annál több kitartás, de az eredmény nem maradt el. 2021-ben megnyitottam a saját kis tortaműhelyem, ahol szüntelenül készülnek a különleges és egyedi torták, desszertek.

niki-kep-rolam-2