Rendelés

Tortarendelés, átvétel, módosítás, lemondás

A filozófiám egyik alappillére, miszerint a „minőség a mennyiség felett” érvényesül a tortarendelések felvétele során is. A jelenlegi kapacitásomból adódóan és az ahhoz viszonyuló rendelési mennyiségek okán, általánosan az időpont előtt 3-4 héttel kérlek jelezd a rendelési szándékodat. Ez a foglalási ajánlás az esküvők vagy nagyobb megrendelések esetén jelentősen korábban ajánlott.
A műhely előzetes egyeztetés és rendelések függvényében tart nyitva.

Helyben fogyasztásra nincs lehetőség.

Rendelés leadására elsősorban telefonon, messenger vagy instagram üzenetben van lehetőség hétköznapokon 10-17 óra között.
A rendelés leadása előtt kérlek válassz ízt, méretet és dekorációt vagy írd le egyedi elképzelésed, hogy együtt megálmodhassuk.
A torta átvételére kizárólag a műhelyben a megbeszélt időpontban van lehetőség. A rendelés lemondása vagy módosítása legkésőbb 72 órával az átvétel előtt lehetséges.
Amennyiben a megrendelés időben lemondásra kerül, az esetleges előleg természetesen visszajuttatásra kerül a vevő részére. Amennyiben megrendelő vásárlási szándékától kevesebb, mint 72 órán belül kíván elállni, úgy az előleg nem jár vissza.

Az általam készített torták a HACCP előírásainak megfelelő tortaműhelyben készülnek. Minőségükért kizárólag abban az esetben vállalok felelősséget, amennyiben a torták az alábbi hőmérsékleten vannak tartva: +0 és +5 fokos hűtőben való tárolás esetén a rendelés teljesítésének időpontjától számított 48 óráig, +14 fokos helyiségben való tárolás esetén a rendelés teljesítésének időpontjától számított 24 óráig. A tortákat száraz hűtőben szükséges tárolni. Az ettől eltérő tárolási hőmérséklet esetén a szavatosságért felelősséget nem tudok vállalni.